top of page
PowerPoint-diavoorstelling  -  TrajectX
PowerPoint-diavoorstelling  -  TrajectX

ESF: Beestig Duaal

Samen met een complementair team van partners maken we deel uit van het ESF-project Beestig Duaal naar aanleiding van de ESF oproep 'Impuls Duaal leren in het secondair onderwijs'.
De komende jaren engageren we ons om duaal leren binnen de land- en tuinbouw een boost te geven.

BeestigDuaal.jpg
combinatielogo_esf_0.jpg

Flankerend onderwijs

In juni 2021 ontvingen we provinciale steun van Vlaams-Brabant voor flankerend onderwijs. Op deze manier steunt de provincie organisaties die uitdagingen aangaan in het onderwijs, inspelen op recente ontwikkelingen en problemen op een creatieve manier proberen op te lossen.
vlaams-brabant-sponsorlogo-png-zwart.png

Start it @KBC

A Start it @KBC backed company. Start it @KBC is België’s grootste accelerator en ondersteunt en promoot ondernemers met een innovatief idee en schaalbaar businessmodel. De internationale community van Start it @KBC bestaat uit een netwerk van meer dan 1000 start-ups en scale-ups die elkaar versterken met hun ervaringen en expertises.
startit_logo_zwart.jpg

Innovatieve starterssteun

De Innovatieve Starterssteun (ISS) gaat naar starters die een pioniersrol vervullen binnen hun markt. Ze krijgen begeleiding en financiële steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). De projecten worden geselecteerd op basis van kwalitatieve criteria zoals pionierschap, uitdagingen, team en ambitie. 
vlaio.png
bottom of page